Smiley face
Plaats bericht
All Comments to ..:: PSP Designers Club ::..'s files

Recent Comments

 • Christianne (Private)
  1 year 4 months ago
  Where you're sill Dreaming
  Proficiat met jou mooie crea ...
 • (Anonymously) (Private)
  1 year 5 months ago
  psp-designers-club-tube-160-by-jessica
  Wauwww  a beauthy

 • 1 year 5 months ago
  ..:: Jessica ::..
  ═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ════════════════
  ✿like✿⊰░ ************** !! Black List !! ************* ░⊰✿share✿
  ═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ════════════════De psp Designers Club word steeds gevoeliger voor het delen van linken naar leslocaties op ons Domein..! Tevens komen er steeds meer aanvragen binnen of er gelinkt mag worden voor PSP groepjes... clubjes... forums enz...!! We snappen dit wel maar kunnen hier absoluut GEEN gehoor aan geven..! NIEMAND krijgt of heeft Toestemming gekregen om door te linken naar onze leslocaties met als doel deze te gebruiken op overige psp locaties... !! Laat dit Duidelijk zijn..! Worden er Leslinken geconstateerd die naar ONS toe lopen zullen deze zonder pardon op een blacklist openbaar gestelt worden ! PSP Designers Club is geen locatie om aanvragen naar schrijvers zelf te omzeilen om hun lessen te mogen gebruiken...! Heb Fatsoen gebruik je Waarden en Normen en schrijf desbetreffende schrijvers zelf aan en gebruik de psp Designers Club niet als tussen station..! Dit zal zeker gewaardeerd worden..! Thanks..!
 • 1 year 6 months ago
  ..:: Jessica ::..
  ╰⊰⊹✿ ✿⊹⊱╮Gericht aan de schrijvers..!! ╰⊰⊹✿ ✿⊹⊱╮We komen steeds vaker schrijvers tegen waarvan ineens hun website en toegang tot lessen verdwenen is. Zo verschrikkelijk jammer..!! Al het werk en energy wat erin gestoken is gewoon weg...!! Er kunnen natuurlijk allerlei redenen zijn waarom een schrijver besluit te stoppen en het lijkt ons toch heel moeilijk om dit besluit tot uitvoering te brengen.Hierbij willen wij de schrijvers laten weten dat wij bereid zijn om lessen onder onze hoede te nemen en openbaar te publiceren mocht de dreiging er zijn dat lessen openbaar verloren gaan om wat voor reden dan ook. Het publiceren zal onder de dezelfde voorwaarden en copyright gebeuren zoals deze lessen tot stand zijn gekomen en gepubliceerd zijn geworden !
  psp designers club is een club met onbeperkte mogelijkheden, onbeperkt dataverkeer, onbeperkt upload vermogen voor U en voor ons.. en ons allen..!!!Neem gerust contact met ons op..!!
 • (Anonymously) (Private)
  1 year 6 months ago
  Goedendag ben net hier bij deze groep.Ik lees over Jeannette, ben jaren bij hara in de leer geweest.Betere kennis kun je bijna niet krijgen over PSP.Zij is helaas 1 jaar geleden gestopt.Groot gemis!

  • 1 year 6 months ago
   Hartelijk Welkom bij de psp Designers Club. Jeannette is idd een groot gemis voor de psp wereld zo zie ik dat ook en zo vreselijk jammer dat haar lessen verloren zijn gegaan. Als we het geweten hadden, dan hadden we haar zeker benaderd en haar een voorstel gedaan om haar lessen over te nemen onder haar naam. Maar helaas..!!! Liefs Jessica