Smiley face
Plaats bericht
All Comments to ..:: PSP Designers Club ::..'s files

Recent Comments

 • 1 year 7 months ago
  ..:: Jessica ::..
  ═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ════════════════
  ✿like✿⊰░ ************** !! Black List !! ************* ░⊰✿share✿
  ═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ════════════════De psp Designers Club word steeds gevoeliger voor het delen van linken naar leslocaties op ons Domein..! Tevens komen er steeds meer aanvragen binnen of er gelinkt mag worden voor PSP groepjes... clubjes... forums enz...!! We snappen dit wel maar kunnen hier absoluut GEEN gehoor aan geven..! NIEMAND krijgt of heeft Toestemming gekregen om door te linken naar onze leslocaties met als doel deze te gebruiken op overige psp locaties... !! Laat dit Duidelijk zijn..! Worden er Leslinken geconstateerd die naar ONS toe lopen zullen deze zonder pardon op een blacklist openbaar gestelt worden ! PSP Designers Club is geen locatie om aanvragen naar schrijvers zelf te omzeilen om hun lessen te mogen gebruiken...! Heb Fatsoen gebruik je Waarden en Normen en schrijf desbetreffende schrijvers zelf aan en gebruik de psp Designers Club niet als tussen station..! Dit zal zeker gewaardeerd worden..! Thanks..!
 • 1 year 8 months ago
  ..:: Jessica ::..
  ╰⊰⊹✿ ✿⊹⊱╮Gericht aan de schrijvers..!! ╰⊰⊹✿ ✿⊹⊱╮We komen steeds vaker schrijvers tegen waarvan ineens hun website en toegang tot lessen verdwenen is. Zo verschrikkelijk jammer..!! Al het werk en energy wat erin gestoken is gewoon weg...!! Er kunnen natuurlijk allerlei redenen zijn waarom een schrijver besluit te stoppen en het lijkt ons toch heel moeilijk om dit besluit tot uitvoering te brengen.Hierbij willen wij de schrijvers laten weten dat wij bereid zijn om lessen onder onze hoede te nemen en openbaar te publiceren mocht de dreiging er zijn dat lessen openbaar verloren gaan om wat voor reden dan ook. Het publiceren zal onder de dezelfde voorwaarden en copyright gebeuren zoals deze lessen tot stand zijn gekomen en gepubliceerd zijn geworden !
  psp designers club is een club met onbeperkte mogelijkheden, onbeperkt dataverkeer, onbeperkt upload vermogen voor U en voor ons.. en ons allen..!!!Neem gerust contact met ons op..!!
 • (Anonymously) (Private)
  1 year 8 months ago
  Goedendag ben net hier bij deze groep.Ik lees over Jeannette, ben jaren bij hara in de leer geweest.Betere kennis kun je bijna niet krijgen over PSP.Zij is helaas 1 jaar geleden gestopt.Groot gemis!

  • 1 year 8 months ago
   Hartelijk Welkom bij de psp Designers Club. Jeannette is idd een groot gemis voor de psp wereld zo zie ik dat ook en zo vreselijk jammer dat haar lessen verloren zijn gegaan. Als we het geweten hadden, dan hadden we haar zeker benaderd en haar een voorstel gedaan om haar lessen over te nemen onder haar naam. Maar helaas..!!! Liefs Jessica
 • (Anonymously) (Private)
  1 year 9 months ago
  Les 703 Macha
  Too bad you don't want people who speak other languages to be able to do the tutorial.

  • 1 year 9 months ago
   Dear guest thank you for your comment. The tutorials we collect are from Dutch Tutorialwriters. We have also tutorialwriters who do translations from tuts in other languages. When you go to this beautiful tutorial from Gerrie you will see that Gerrie has build in a googletranslator to do this tutorial in other languages.

   Greetings
 • 1 year 10 months ago
  ..:: Jessica ::..
  █▓▒░M░E░D░E░D░E░L░I░N░G░▒▓█Tobberz.nl moet zich diep schamen. De dames Marian, Gemma, Riekie en Petra downloaden een backup om zogenaamd hun lessen veilig te stellen en krijgen hierin advies van Luc hun sponsor omdat ze zogenaamd niet zouden weten of Ingrid (van Toberzz.nl) wel betaalde omdat ze ziek was en hun vonden het schijnbaar raar dat iemand die net uit coma is het wachtwoord niet meer weet. Ondertussen zeggen ze gewoon tegen anderen dat ze het wachtwoord wel wist maar niet wilde geven. Hierna trachten ze eerst op allerlei manieren via de webhosting het wachtwoord te krijgen. Deze berichten stonden zelfs open en bloot. Ook durfde ze in deze berichten te zetten of ze niet zeker wisten dat Ingrid ooit beter zou worden. Hoe schandalig open en bloot met naam en toenaam. Inmiddels hebben ze zich bedacht en het verborgen op het forum. In een mail van de nieuwe Tobberz zegt men tegen de leden die ze ongevraagd ook meegenomen hebben geen modder te gaan gooien. Niet dus...er wordt wel modder gegooid naar Ingrid die druk met revalideren is. Er komen allerlei excuses vanuit de dames en sponsor. Omdat Ingrid er achterkwam dat ze een backup hadden gemaakt en een berichtje plaatst dit achterbaks te vinden besluit men met de backup een nieuw forum te beginnen. Wie geeft het recht om daarmee een nieuw forum te beginnen? Nu is in nederland het geval dat :"Een door een beheerder opgebouwde database valt onder het auteursrecht, en kan dus niet door derden worden gebruikt zonder toestemming van die beheerder" Helaas moet je dan wel een rechtszaak aangaan om dit te sluiten want een provider sluit geen sites ondanks bewijsmateriaal. Daarnaast ben ik op dat forum geband terwijl daar gewoon een topic genaamd LSBENE is.....waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Dus mochten deze personen dit lezen graag verwijderen. Verder Ingrid focus je op je revalidatie... deze dames komen zichzelf tegen,,,ze lopen nu al achterom te kijken en bannen leden waarvan ze denken dit is Ingrid. Hou je taai en als alles weer goed met je gaat helpen we je indien nodig met je forum. 
  Note: Ik zou zeggen deze personen horen niet in de psp daar behandel je iedereen met respect. Dus bericht delen mag individueel of in pspgroepen!